Nog 3 daagjes werken...! Over een weekje 18!
Door: Alieke Bijnen
Blijf op de hoogte en volg Alieke
02 Juli 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal
Vanochtend om 09.00u weer begonnen! 2 tenten en 2 caravans schoongemaakt! Nu zijn ze weer schoon en de eerste familie is ook al binnen! Nog 2 te gaan!
Straks weer voetbal kijken of bij het gezelligste straatje hahahah (met Kasper spelen misschien en met Dylan, of gewoon lekker in het restaurant en dan met Noah. Weet niet hoe ik het moet schrijven. Maar Noah word heel vroeg wakker elke dag en hij zei dus al vrijwel meten tegen zijn moeder; Ik wil naar het grote meisje! ( en dat ben ik!) maar dat was om 06.15u, ja toen lag ik nog te slapen!
Nou,
Ik ga nu weer even met Kasper maar spelen denk ik en even pauze houden! Vanmiddag krijg ik mijn contract vanuit Vacansoleil dus dan is het nog even afwachten.. Hoop dat daar ook mijn einddatum opstaat, ben er erg benieuwd naar!
Groetjes en liefs uit Oostenrijk!
PS> OVER EEN WEEK BEN IK JARIG HAHAHA!
Let wel op; Kaartjes zijn welkom op mijn nieuwe stageplaats!!!! Zet er wel bij op de adresgegevens; Alieke Bijnen Camping kids (Vacansoleil)
Dan moet die denk ik wel aankomen!
Tot morgen maar weer!
03 Juli 2010 - 09:50
Niki:
Hee zussie,
Geniet nog maar van de laatste paar dagen schoonmaken ;-) en dan op naar een nieuw avontuur!! Het is hier al de hele week super warm, dadelijk lekker zonnen in de tuin :D X -
07 Juli 2010 - 11:54
Emmy:
Hoi alieke,
Zo te lezen heb je het nog steeds goed naar je zin.
Leuk voor je dat je ouders er zijn.
Alvast een fijne verjaardag gewenst!
Joost, Nienke Thomas en Emmy