Woensdag; Verhuizing! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu Woensdag; Verhuizing! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

Woensdag; Verhuizing!

Door: Alieke Bijnen

Blijf op de hoogte en volg Alieke

01 Juli 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal

Ciao!

Ik heb weer een telefoontje gehad van Vacansoleil en Woensdag vertrek ik hier van de camping!
Dan is het nog zo'n 650km rijden en dan ben ik er!

Donderdag mag/(moet) ik meteen aan de slag!! Ze wilden eigenlijk dat ik Woensdag al zou beginnen, en Dinsdag aankwam maar dat gaat hem niet worden!

Zo, ik heb er super veel zin in en ben erg blij! Ik zie er ook nu niet tegen op om dit laatste weekend (het drukste weekend hier voor vacansoleil op de camping van hele zomer) even flink mee te helpen/aan te poten!

Verder over de accommodatie wist ze niks te zeggen vanuit Vacansoleil dus dat is een beetje raar?!

Verder krijg ik vandaag nog de contracten en overige informatie opgestuurd per fax. Kledingpakket wordt naar daar opgestuurd, en tot dan even kijken hoe of wat!

Nou, jullie horen heel snel weer van mij!

En super leuk alle reacties!

ps. Stuur geen kaartjes meer op !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik denk dat dit de contactgegevens zijn van de camping:

Campeggio dei Fiori
Viale Riviera, 11 - 17027 Pietra Ligure (SV)
Tel. 019/625636
E-mail: info@campingdeifiori.it
Sito: www.campingdeifiori.it

Hoop het, controleert iemand is een keer en reactie erover graag!

Zo, kaartjes voor mijn verjaardag zijn daaar welkom!

Nou, ik ga zwemmen met 3jarige jongetje Gijs!

Tot horens!

• 01 Juli 2010 - 10:56

Ingrid Braet:

Goedzo meid! Ik ben benieuwd!

Succes he!

• 01 Juli 2010 - 11:57

Gwen:

aaaah toppie!!!
    ik hoopte al dat het snel zou gaan,
    succes met verhuizen he
    xxx

• 01 Juli 2010 - 13:59

Nienke:

Oh lekker in Italië, ik ben heeeel jaloers:$ haha. Hoop dat je het nu wel echt leuk krijgt! Spreek je snel!

xx

• 01 Juli 2010 - 20:12

Bram:

Leuk om te horen.. zo smorgens vroeg als je nog ligt te slapen via een smsje :P
    Hoop voor je dat je het daar beter naar je zin hebt qua werk... Wel jammer dat ik je niet meer zie dan als ik weer thuis kom in Dellach.
    Buona Fortuna in Italia!

• 01 Juli 2010 - 20:26

Anhea:

Nou goed nieuws dus!Kan je je Italiaans gaan ophalen!Goede reis daar naar toe en heel veel succes!
    X

• 01 Juli 2010 - 21:29

Nelleke :

Hoi Alieke TOP TOP TOP GEWELDIG SUPER ben erg blij dat je naar Italie mag.Daar kom je tot je recht waar je voor op stage bent,de laatste dagen kom je nu wel soepeltjes door met dit goede nieuws. tot snel groetjes Nelleke

• 02 Juli 2010 - 09:50

Theo En Hilde:

Heykes, We zijn blij voor jou dat het gelukt is om een andere stageplaats te vinden. De gegevens van de camping kloppen alleen moet je nog weten dat het internationaal telnr voor It 39 is.
    We hopen dat je je daar wel zal thuisvoelen! Succes!!