Ziek
Door: Webmaster Alieke
Blijf op de hoogte en volg Alieke
20 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal
vandaag geen werk , maar genieten van een dvdtje voor 5 minuutjes WANT ik viel in slaap.
van 8 tot 12 en kwart voor 2 tot 5.
heb ik lekker kunnen bijslapen terwijl het hier sinds gisterenavond aan het regenen was. de afgelopen dagen veel mensen naar huis gegaan.
maar dat is nog niet afgelopen...
gisteren gasten aangekomen en nu alweer weg!
papa, een hele fijne vaderdag! en een hele dikke kus!!
weerbericht: berg achter me, besneeuwd! en lekker veel regen maar nu lekker droog.
lieve groeten uit de wolken want daar leef ik nu!
20 Juni 2010 - 19:44
Han En Marjolein Bijnen:
Hey Alieke,
Dat vaderdagontbijt komt wel een keer.
Enne wordt weer snel fit.
Tot gauw.
En je weet na regen komt altijd zonneschijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liefs papa en mama -
20 Juni 2010 - 19:44
Han En Marjolein Bijnen:
Hey Alieke,
Dat vaderdagontbijt komt wel een keer.
Enne wordt weer snel fit.
Tot gauw.
En je weet na regen komt altijd zonneschijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liefs papa en mama -
20 Juni 2010 - 19:46
Je Nichtje:
Heey nichtje!!
Echt vervelend dat je ziek bent:(! Wat heb je precies? Hopelijk knap je snel weer op! Verder nog naar je zin??
Dikke kus van je nicht -
20 Juni 2010 - 21:03
Bram:
Hey,
Als ik al die weer berichten zo lees ben ik precies de goede maand op vakantie in Nederland.
Jammer dat je ziek bent, maar beter met dit weer dan met die 36 graden van laatst :) Beterschap en tot over 3 weken weer! Groetjes -
20 Juni 2010 - 21:07
Melle:
Ha alieke, hier in Nederland is het ook niet alles hoor! Hou me aub op de hoogte over de sneeuw op de bergen bij jou! misschien kom ik wel een paar dagen snowboarden daarzo xD Erg vervelend dat je nu ziek bent! Ik hoop dat het gauw overgaat. Volg je daar in Oostenrijk het voetbal een beetje?
Groetjes (k)