Ziek.. Ochtend gewerkt! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu Ziek.. Ochtend gewerkt! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

Ziek.. Ochtend gewerkt!

Door: Webmaster Alieke

Blijf op de hoogte en volg Alieke

19 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal

Hallo iedereen,

Na gisteravond zware avond.. Keelpijn hoesten overgegeven.... Sliep ik van 00.00 tot 05.15u! Heeeerlijk... Daarna 2 caravans en 1 tent schoongemaakt en al gauw mocht ik weer, rusten! Verder rustig aan gedaan vandaag en zometeen gaan we BBQ-en, uitgenodigd door gasten!

Morgen wordt het erg slecht weer! Er vertrekken daarom ook weer 2 families, fijn voor ons opzich want op een drukke aankomst dag zouden we anders schoonmoeten maken.

Verder heb ik vandaag even rotdag.. Begin het nu toch wel al te missen, ook omdat het weer nu slecht is, ziek ben! Met mijn zus gemsnt vandaag, papa/mama even gebeld, dus kan er weer even tegen! Papa en mama komen paar daagjes eerder gelukkig! (als het goed is)

Verder, ga ik nu lekker bbq-en!

Adios freunden!
Grussen uit Oostenrijk

• 19 Juni 2010 - 15:59

Robin:

ah is wel vervelend dat je zo voelt,gelukkig dat je vandaag al gauw mocht gaan rusten, smakkelijk alvast!

xxxxx
    groetjes vanuit veldhoven

• 19 Juni 2010 - 16:53

Hannibal:

Hey Alieke,

Wij komen zeker een paar dagen eerder hoor. Beloofd is beloofd.

Liefs papa xxxx

• 19 Juni 2010 - 19:10

Nelleke:

Ha die Alieke
    Zo'n .... moment / dag is .... ! Maar komop meid je kunt het. Zal je effe proberen op te beuren, hier is het ook slecht weer,koud dus mis je niets aan. Nederlands elftal heeft gewonnen
    1-0 en er komt een
    3 e....voor je aan
    hi hi.
    Alieke het ga je goed !
    Liefs Gwen en Nelleke.

• 19 Juni 2010 - 19:27

Flauwlau:

Hee schatje,

Het komt allemaal weer goed,, remember?

• 20 Juni 2010 - 19:14

Lisa:

Houd je koppie omhoog, je kunt het!

Blijf geloven in jezelf en gelukkig komen je ouders snel naar je toe!

Je kunt het, you can do it!

Heel veel beterschap en dat je maar heel gauw beter wordt!

xx