Nog een aantal uurtjes te gaan....
Door: Webmaster Alieke
Blijf op de hoogte en volg Alieke
12 Mei 2010 | Nederland, Veldhoven
Hier mijn allerlaatste verslagje vanuit mijn heerlijke zachte bedje waarvoor ik nu voorlopig voor het laatste in mag liggen! Mijn kamer is nu zo goed als leeg, de auto is al ingepakt/ingeladen dus klaar voor vertrek! Eerst nog wat proberen lekker te slapen en dan is het zover.. de grote reis naar Dellach im Drautal te Oostenrijk! Als volgt mijn bagage; twee koffers, twee handtassen, een grote zak met slaapspullen, boodschappen en verder nog allerlei rondzwervende spullen zoals een aantal afscheidscadeautjes! Omdat ik met de auto ga, kan ik dus mooi zoveel mogelijk meenemen! Ook een kogel, discus ligt in de auto. Net zoals een tennisracket, badmintonrackets etc!
Om 05.00u ongeveer zullen we hier aanrijden en onderweg regelmatige stops maken. Als we daar aankomen worden we als het goed is, hartelijk ontvangen door mijn stagebegeleider/collega genaamd Nico. Hij zal mij dan de tent/Caravan wijzen en even alle spullen uitladen. Op het begin mag/kan ik nog verblijven in een caravan, dus nog lekker mijn eigen sanitair en lekker warm met een kacheltje! Ahhoewel, ik wel graag al zo snel mogelijk in mijn tent wil zodat ik lekker mijn "eigen stekkie" heb voor de komende maanden!
Als we het overleefd hebben, en daar dus goed aangekomen zijn gaan we nog wat eten 's avonds met Nico om hem ook een beetje te leren kennen! Ondertussen weet ik al aardig wat van hem, en het klikt nog allemaal steeds heel goed!
Verder even wat belangrijkers.. Ik houd mijn Nederlandse nummer maar daarnaast heb ik ook nog een Oostenrijkste simkaart gekocht, dus dat houdt in een Oostenrijks nummer! Dit heb ik gedaan ivm de telefoonkosten die ik ga hebben en ik daarmee voordeliger uit ben!
NL nummer; 0031 (0)6 57582099
Oostenrijks nummer; 00436801435086
Graag een verzoek/ en een tip;
Mensen die mij smsen; NL nummer (voor jullie goedkoper, geen extra kosten, provider gaat ervan uit dat jij niet weet dat ik in 't buitenland zit)
Mensen die mij bellen; Dit volgt nog!
Ik sms mensen; via mijn oostenrijks nummer
Ik bel mensen; Waarschijnlijk via Oostenrijks nummer!
Om nog even met de deur in huis te vallen, ik verblijf in een tent/Caravan maar niets is zo leuk om het van me eigen te maken. Ik heb al een paar leuke kaartjes die ik op kan hangen maar leuke brieven over hoe het in Nederland gaat, leuke nieuwtjes of wat dan ook, zijn altijd welkom in een brief. Daarom hier de volgende gegevens voor een brief/kaartje te sturen naar mij in Oostenrijk! ( En uiteraard verjaardagskaarten op 9 Juli zijn van harte welkom, HA HA HA)
Camping am Waldbad
Vacansoleil Alieke Bijnen
A-9772 Dellach im Drautal
Oostenrijk
Dan komt het kaartje/briefje zeker aan, hoop dat ze een keer zeggen; "Alieke, POST!" Maar dan op z'n Duits en hopen dat ik er iets van versta!
Nou, Ik ga nu lekker slapen voor de laatste avond/nacht in me lekkere zachtje bedje en ervan genieten! Ik kan op deze site maar 10 foto's kwijt, dus ik moet even kijken hoe ik dat allemaal voor elkaar ga fiksen want ik ga zeker een heleboel foto's maken! Heb al een heel mooi foto-album speciaal van Oostenrijk gevonden en gekocht!
Bij deze, is het nu al 0.06u dus kom ik vandaag aan in Oostenrijk op de Camping! Ik ben erg benieuwd, maar nog niet echt zenuwachtig kijk er heel erg naar uit om te gaan!
Ik laat snel weer iets van me horen, ik heb echter nog geen idee wanneer dit zal zijn!
Tot snel, en nu nog de groetjes uit den Niederlanden!
ps. dit was ik vergeten; het is daar nu 5 graden warmer dan hier, en het wordt al gauw 24 graden!
11 Mei 2010 - 22:15
Martijn:
Oooh wat handig al die post-info:)
ga er maar eens goed van genieten met wat almdudler (en na 9 juli met obstler)
x -
11 Mei 2010 - 22:24
Lisa:
Heel veel succes, en geniet ervan. Het is je zo gegund meid, een stage in de bergen met lekker weer! Kom tot rust als je je vrije dagen hebt en loop een super stage. Let maar op straks als je terug komt van stage praat je nog beter duits dan dat je nu doet ;-). Ik stuur je zeker een kaartje/brief!
Tot over 6 maanden, ik ga je missen!
x -
12 Mei 2010 - 09:53
Guido:
goeie reis alieke;)...en hou ons op de hoogte:) veel succes en veel plezier;)
knuffX -
12 Mei 2010 - 09:54
Hanne:
Hey alieke!
Het is al even geleden, maar ik wil je heel veel succes wensen in Oostenrijk!
Hopelijk heb je beter weer dan hier.
Geniet er maar van!
Kusjes vanuit België :-)
12 Mei 2010 - 11:00
Nichtje Kim:
Aatje!
Leuk om je verhaal te lezen en hopelijk ga je er nog heel veel schrijven!
Heeel veel plezier he! Geniet ervan!
We houden contact en ga je missen!
xxxxxKUSKUS -
12 Mei 2010 - 11:25
Margo Visser:
Als je dit leest zit je denk ik al bij je caravan/tent. We gaan je zeker volgen hoe je je daar vermaakt. Leuk dat je nog even afscheid kwam nemen!
Liefs met een dikke kus, Margo Wessel Lieke en Freek. -
12 Mei 2010 - 12:10
Rob Oomen:
Hej Alieke,
Veel plezier in Oostenrijk de komende maanden, ik hoop voor je dat et beter weer is dan hier!
Fam Oomen -
12 Mei 2010 - 17:02
Niki:
Hee zussie!
En zijn jullie al veilig aangekomen? Schrijf maar snel weer een verhaal met hoe het er allemaal uit ziet daar! Heeeel veeeel plezier..!
Kus Niki (en Geert) -
13 Mei 2010 - 09:55
Ingrid Braet:
Hey meid,
Heel veel plezier, geniet er van en ik ben benieuwd naar je verhalen!
Groetjes aan je ouders,
X