Nog vier weken te gaan.... - Reisverslag uit Veldhoven, Nederland van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu Nog vier weken te gaan.... - Reisverslag uit Veldhoven, Nederland van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

Nog vier weken te gaan....

Door: Webmaster Alieke

Blijf op de hoogte en volg Alieke

14 April 2010 | Nederland, Veldhoven

Guten Morgen dames en heren, jongens en meisjes!
Gisteren heb ik mijn examenpunten mogen ontvangen in het oudergesprek. Eindelijk is het dan zover, de vakantie is begonnen! En ja hoor, Ik ben dik geslaagd voor mijn examens! Hieronder mijn lijst met de examenpunten! Per vak moest je drie van de vijf onderdelen voldoende hebben afgesloten! Een goede maar toch erg wisselvallige lijst! Je moet het nog wel even afronden!

Engels:

Lezen 8.5
Schrijven 8.59999996
Spreken 8.90000004
Gesprekken voeren 8.59999996

Economie 8.1 ( Dus dat wordt niveau 4, MBO!)

Nog een kleine vier weekjes en dan is het zover.. dan staat er een groot nieuw avontuur op me te wachten! De contracten zijn binnen, de verzekering is binnen bij school, wat nu nog? 23 April heb ik mijn trainingsdag bij Vacansoleil! Ik ben erg benieuwd wat me daar te wachten staat. Ik krijg onder andere daar een Vacansoleil handboek, kledingpakket en mijn verzekering. Alleen de verzekering is mij al via post toegestuurd omdat ik deze dan nog op school kon inleveren. Verder heb ik eergisteren een mailtje gekregen van Vacansoleil met de contactgegevens over Nico, mijn begeleider/collega. Voor verdere informatie over de aankomstdag etc. konden we via mail of telefoonnummer contact met elkaar opnemen. Diezelfde avond kreeg ik van hem nog een email met allerlei informatie over zichzelf en was die benieuwd wie Alieke was. Zijn naam is Nico, 40jaar, komt uit Sneek in Friesland, is 9a10 maanden in het buitenland voor Vacansoleil en heeft in de landen Zwitserland, Italie, Spanje en Frankrijk al gewerkt. Voor hem is het ook de eerste keer in Oostenrijk! Die avond heb ik hem weer een mailtje terug gestuurd met een fotootje erbij! Gisterenavond kreeg ik weer een email terug van hem met ook een foto van hem erbij toegevoegd! Verder zou eigenlijk 12 Mei er moeten zijn maar dit kan ook nog 13 Mei worden, hij weet zelf echter nog niet wanneer hij op het park arriveert!
Nou, hier weer even een kort verslag vanuit nog Veldhoven! Misschien ben ik er nog wel dingen vergeten in te zetten, maar dat volgt dan nog wel!! Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit en ik probeer nu de komende vier weken nog door te komen door af te spreken met vrienden, verjaardag/afscheidsfeesten, voorbereidingen en te genieten van de vakantie!

Groetjes, Alieke!

PS; Hier nog een link van het programma Caming Life! Als die hem niet meteen pakt, onderaan bij Campings-Oostenrijk- Camping am Waldbad!

• 14 April 2010 - 06:55

Martijn:

zo mooie lijst ali!
    maar moeten al die getallen achter de komma ook??:P want ik heb r nog nooit zoveeel gezien
    maarja..

• 11 Mei 2010 - 21:39

Nelleke:

Hoi Alieke

Ziet er goed uit die cijferlijst.
    Die spreekvaardigheid van je is super ,je komt er wel Alieke.
    Een hele goede reis en ga je blog zeker volgen.

Groetjes Nelleke