18 jaar! Jarig! - Reisverslag uit Pietra Ligure, Italië van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu 18 jaar! Jarig! - Reisverslag uit Pietra Ligure, Italië van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

18 jaar! Jarig!

Door: Alieke Bijnen

Blijf op de hoogte en volg Alieke

09 Juli 2010 | Italië, Pietra Ligure

HeeMensen,

Hier een verslag vanuit Oostenrijk. Vanochtend miniclub allerlei hollandse spelletjes gedaan en eigenlijk waren er alleen maar italiaanse kids.

Verder ga ik nu zo naar het strand toe. Met papa en mama!

Verder is camping hier echt stukken minder mooi. Echt Italiaans denk ik maar dan. Verder is functie hartstikke leuk, maar ik mis heel erg thuisfront en maandag gaan ook alweer mijn ouders en dan is het toch nog 7a9weken!! Pfff....

Behoorlijke tijd! :-( Maarja! Jullie horen snel weer van mij.

Groetjes, Alieke de jarigejop!

Fam Visser; Thanks voor cadeautje / kaart
Fam v/d Zee; Thanks voor kaart!

Ook Fam Buskens en Gwen/Nelleke bedankt!!!

Anny, lief van u de reactie!!

Groetjes!

• 09 Juli 2010 - 12:13

Monique:

Hallo Alieke!

Happy birthday, gratuliere zum 18. Geburtstag, toutes mes félicitations!!!
    Maak er een leuke dag en leuk weekend van! en dan daarna even nog flink er tegen aan, je kunt het!
    Lieve groetjes,
    Frau Molenschot

• 09 Juli 2010 - 14:42

Margo:

Hoi Alieke,

Hartelijk gefeliciteerd met je 18e. Een hele gezellige dag en maak er nog fijne weekjes van. Groetjes aan papa en mama,

• 09 Juli 2010 - 14:57

Anita:

Nogmaals gefeliciteerd en nog veeeele jaren erbij hè meid!!
    Voor papa en mama ook: van harte proficiat met jullie grote dochter XXX
    Alieke, hou je taai meisje!!! Ik hoop dat je er toch een beetje kan wennen...! Veel liefs, de sTokkies

• 09 Juli 2010 - 14:59

Theo En Hilde:

Heykes jarige, ook wij wensenje van harte een gelukkige verjaardag! Have fun .. maar ni te zot hé!! ;)
    We hopen dat deze nieuwe stageplaats je beter bevalt! Eu ... ergens kan ik ni volgen in het begin van je verslag vandaag ..uit Oostenrijk?!! Groetjes nog en tot de volgende.

• 09 Juli 2010 - 16:41

Anthea:

He,Alieke!

18 jaar!Gefeliciteerd met je verjaardag,maak er maar een hele gezellige dag van en natuurlijk de groetjes aan je ouders!En nog veel plezier daar in Italie
    Groetjes Anthea X

• 09 Juli 2010 - 18:03

Sara:

Gelukkige verjaardag!
    Groetjes uit Frankrijk ;)
    Jan, Fabi, Karel, Sara en Arno

• 10 Juli 2010 - 21:39

Paul En Anke:

Hoi Alieke,

Te laat.... oeps sorry. Gisteren zeker 3x aan je gedacht (heb je nr niet in m'n GSM anders had ik wel ge-SMSt). Ik was de hele dag van huis en 's avonds dus vergeten... Maaaaar alsnog dus van harte met je 18e verjaardag -min 1 dag-!!!! Gelukkig was de kaart vlgs mij wel op tijd.
    Thanks voor jouw kaartje, kei leuk. Veel succes daar in Italië! Morgen WK finale kijken op de camping??? Is er wel een beetje een Nederlandse enclave daar???
    Hier ook weer erg hot, en dan nog vandaag in de bloedhitte een halve finale d.d. gespeeld bij Tegenbosch, nog gewonnen ook ;-). Mogen we morgen om 12.00 uur (!!) de finale spelen bij wederom weer zo'n 30 gr. Misschien hadden we vandaag beter kunnen verliezen, dan kon ik morgen mee gaan zeilen, want dat gaan Paul, Puck en Anouk doen.

Veel groetjes en zet hem op daar, je kunt het! x Anke

• 10 Juli 2010 - 21:52

Nelleke:

Hoi Alieke en consorten
    Is het daar ook zo hot? Gelukkig heeft het hier vananavond wat geregend zalig!
    Alieke was de kaart aangekomen? Zo ja dan snap je nu de hint kaartje leuk ha ha. Han heb je foto al ontvangen van Marloes en Roel, de Italiaan is komen zingen.mail volgt snel.
    Groetjes Nelleke