& we gaan maar weer door... - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu & we gaan maar weer door... - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

& we gaan maar weer door...

Door: Webmaster Alieke

Blijf op de hoogte en volg Alieke

27 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal

Hallo iedereen,

Vandaag om 09.00u begonnen we weer... met schoonmaken! Altijd leuk om het verslag mee te beginnen, en verrassend!

Vanmiddag zouden polen aankomen en 1 nederlandse familie. 5 in totaal, en ze zijn gelukkig sinds net allemaal wel binnen!

Komende week gelukkig weer even rustig aan voor het weekend, topdrukte! Rotnederlanders, waarom allemaal op die twee dagen? hahaha, grapje mensen!

Vanmiddag beetje met kids; Gijs, Borne, Lieke, Esmee, Kasper en Rens gespeeld en nog twee wat kleinere kids/baby's!

Nu is Nico hardlopen, en ik even mijn dagboekje bijhouden!

Ik ga nu weer even afsluiten, want ik ga zo even mijn werkkleding maar weer is wassen!

Het is nu hier 30+ graden! Weer bloedheet, zeker voor te werken is het heel erg zwaar! Niet teveel doen dus! Jipppieja jee...

nou mensen,
Tot morgen maar weer,
GReeeetz!

• 27 Juni 2010 - 21:26

Nelleke:

Hoi Alieke
    Ook in Nederland is het HOT.Was de straal van ons nog aangekomen? Want ik bedacht me later heb ik er wel Oostenrijk bij geschreven in al mijn haast?
    Nog een paar dagen en dan komen andere stralen hi hi die paps en mams,fijn voor je.Heb net hun laatste reisverslag gelezen,leuk. Alieke het ga je goed en tot krabbels Groetjes Nelleke