& weer aan het werk... - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu & weer aan het werk... - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

& weer aan het werk...

Door: Webmaster Alieke

Blijf op de hoogte en volg Alieke

24 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal

Hallo leute,

Vandaag om 09.00u begon ik weer! Schoonmaken van een caravan! Toen daarna toch maar poging gedaan tot tennissen, dit ging wel oke maar merkte wel dat ik nog steeds niet fit ben!

Verder heb ik contact met school gehad, maar hier komt nog een vervolg op. Ik wil niet teveel woorden erover zeggen.

Verder, gaat het in ieder geval erom dat ik hier alleen aan het schoonmaken ben, en 's ochtends steeds met minder plezier ga werken.

Het is sowieso anders in een entertainment team, dan 1 op 1 te werken. En ook met leeftijdsgenoten, die hetzelfde mee maken.... Het komt nu allemaal dubbel zo hard aan omdat de stage zelf, niet meer van harte gaat. Hier baal ik behoorlijk van!

Ik heb het super naar mijn zin, het is super mooi! Maar ik denk in een entertainmentteam dat het allemaal me veel beter en leuker af ging.

verder is het gelukkig wel weer mooi weer! Even nog wat leuks, haha!

5 Juli komen mijn oudersssssssss! En 7 juli stagebegeleider!!!!

En dan...... 9 Juli! Word ik jarig! Jiha!

PS> Koeneloen! Van harte gefeliciteerd nog een keer! Een dikke felicitatie-knuffel vanuit Oostenrijk!

Nou mensen, veel plezier allemaal met in NL - NL kijken!

En tot morgen maar weer!
Liefs Alieke

• 24 Juni 2010 - 18:27

Monique:

Hee Alieke,
    ben blij te lezen dat het al een klein beetje beter gaat.
    5 Juli is echt bijna!
    Leuk om naar uit te kijken toch!
    En het zonnetje is ook weer terug.
    Ja zodadelijk weer voetbal, maar heb gisteren ook genoten van de wedstrijd Duitsland-Ghana, gewonnen door Duitsland. Fijne week!
    Liebe Grüße
    Frau Molenschot

• 24 Juni 2010 - 18:59

Lisa:

Alieke,

je kunt het daar ben ik van overtuigd, nog eventjes doorzetten en dan komen gelukkig je ouders weer eventjes! Hoe lang blijven ze?

er is een kaartje naar je onderweg om je een hart onder de riem te steken!

xx

• 24 Juni 2010 - 20:46

Martijn:

hee!

kijk de leukere dingen komen eraan!
    je komt er wel goed doorheen hoor:)

xx

• 25 Juni 2010 - 10:01

Ingrid Braet:

Goed dat je de school hebt gebeld :) Laat ze er maar werk van maken.
    Toen ik daar nog op school zat moest een meisje op een gegeven moment 10 uur aardappels schillen.. tsja.. dat doen we niet he :)
    Succes meid! Komt allemaal goed X