Vrij dagje
Door: Webmaster Alieke
Blijf op de hoogte en volg Alieke
15 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal
Gisterenavond ging ik lekker om 21.45u naar bedje! Het duurde even voordat ik goed lag zonder pijn ivm mijn nek! Dit was echt geen pretje! Ik denk rond een uur of half 11 ik sliep en vanochtend heerlijk om 10.00u wakker werd! Toen even lekker gedoucht en daarna even gaan vragen of we de auto van Bjorn mochten/konden lenen voor een paar boodschappen; en ja hoor!
Maaar, ondertussen was Frank er! De man die alles weet, een beetje de 2de burgemeester hier! En hij vroeg of ik een avond straks wou verzorgen met de kidsdisco.. Ik stond versteld maar natuurlijk JAAA!?!!!
Toen zat Bjorn er ook bij, en hij kwam met idee om dan daar ook horeca drankjes aan te bieden, de helft van de winst zou ik dan mee krijgen, helft helft! Later vroeg ik of dit een grapje was aan bjorn vanuit Frank, maar nee hij meende het echt! Dus vanavond even Nico mededelen, maar denk dat dat geen probleem mag zijn! Ik ben toch een stagiaire, een echte werknemer mag dat niet, maar ik doe het als extra uur en het is toch de richting die ik eigenlijk wil! Misschien is het een klein uurtje, maar toch! Het lijkt mij echt super!!!!!!!!!
Zomteen over een half uur gaan we Deens eten bij de deense gast! Dus Nelleke, het was niet gisteren, sorry als ik het fout gezegd heb!
Ik ben erg benieuwd!
Verder zijn er al 2 families die eraan denken om naar een andere camping te gaan ivm met het slechte weer! Het is zo wisselvallig, 2 dagen geleden nog 36.5 graden en nu regen regen regen! Nu regent het alweer een hele tijd en mijn tent werd net al beetje nat bij de ingang maar even toch de extra dweil neergelegd!
Nou jongensssss,
En meiden, meneer en mevrouw! Haha,
Tot morgen maar weer, en misschien wordt het vanavond toch nog maar een patatje, wat ik gehoord heb tot nu toe wat erin zit............... bah!
Maar vooruit, ik ben benieuwd!
Lieve groetjes uit het nu regenachtige oostenrijk....... maar nog steeds warm!
Een ding kunnen jullie niet zeggen; dat je in de wolken leeft! Want dat doe ik op dit moment wel!!!!! HAHA
Adios amigos
15 Juni 2010 - 15:48
Lisa:
Wooooww en dan bel je 51 minuten naar Oostenrijk en hoor je die regen en onweer..
Ff serieus dat was niet normaal hoor. Hoezo verschil van 620 meter...
Entertainment is leuk vooor minidisco :D
xx -
15 Juni 2010 - 18:08
Nelleke:
Ha DJ Al. Leuk hoor hebben ze daar ook een Oostenrijkse K3 die je voor de disco kan draaien ?
Doei Nelleke
17 Juni 2010 - 09:22
Laura Van De Wassenberg:
Hee meisje,
Super leuk voor je dat toch minidisco mag gaan doen!
Dat past echt perfect bij je,, een hele fijne tijd daar nog!
Kus