Drukte begint! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu Drukte begint! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

Drukte begint!

Door: Webmaster Alieke

Blijf op de hoogte en volg Alieke

13 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal

Guten Abend leute,

Gisteren avond moest er nog heel de tijd een familie aankomen, maar steeds maar kwamen ze niet! Dus om 22.00u gaven we het toch maar op en hebben een blaadje opgehangen bij de receptietent!

Toen lekker in bedje gaan liggen, om 09.00u begonnen we weer! We waren vandaag gelukkig snel met schoonmaken dus hadden al lekker optijd middagpauze! Even wat handwasjes gedaan en toen konden de gasten komen! Nog weer even discus en kogel gestoten maar al gauw kwamen de gasten! De laatste kwam netjes om 18.00u aan! Vandaag zijn er 5 aangekomen! Een heleboel leuke kleine kids, super lief!

Vanavond hebben we lekker even makkelijk frietjes gegeten bij Bjorn en Roos in het restaurant!

Het is wel sneu voor de gasten vooral die vandaag aankwamen, die hebben gisteren niet meegekregen de 36.5graden maar vandaag was het begin nog wat zon en al gauw werd het bewolkter! Nu is het aan het regen/onweren en het gaat toch zo goed! hahaha, wel heel erg sneu maar ze redden het allemaal! De tenten ook!

Ik hoop wel dat het morgen wat beter is voor de gasten!

Morgen komt er een schoolklasje aan dus drukdruk! & daarnaast komen nog een aantal families aan! Het begint nu allemaal een beetje op gang te komen maar de inhoud blijft nog steeds het zelfde en is echt 10x niks! Dus ik breng beetje mijn eigen inbreng eraan en doe lekker leuk met de kids!

Ik wou eigenlijk nu afscheid nemen, maar het komt er nu weer met bakken uit! Dus ik wacht toch nog maar even............... Of ik ga heeeeel hard rennen, maar voor mijn leeftent, moet ik nog een heuvel op! En die begint nu ongeveer na een tijdje toch wel zwaar te worden, geloof me! Haha!

Nou, tot morgen waarschijnlijk, ik duik lekker me bedje zo in met een dvd'tje denk ik! Verder ben ik vandaag niet helemaal fit, last van me keel en als ik slik dan trekt het helemaal door, dus hoop dat het morgen over is, want voel me totaal niet lekker! Zit niet helemaal lekker in me hoofd, zo lekker rusten!

Liefs uit Oostenrijk & veel plezier allemaal daar met voetbal NL

• 13 Juni 2010 - 21:45

Martijn:

hee

een klasje zelfs? maarja zijn die ook zo leuk als lieve?:P

xx