nog een maand!
Door: Webmaster Alieke
Blijf op de hoogte en volg Alieke
09 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal
Vanochtend om 10.00u begonnen we ofja, stond op de planning om iets te gaan doen! Toen na een tijdje kwam Nico aan; Alieke vrijetijd kleding aan! Bjorn wil ons mee nemen even twee uurtjes! Dus ik me snel omkleden en naar beneden gaan waar Bjorn stond de wachten! We gingen naar Irschen, een kruidendorpje. Maar daarvoor gingen we niet, er bleek daar een super mooie waterval te zijn. Na een half uurtje lopen, (eerst mooi over de bergen gereden naar Irschen, met fantastisch uitzicht) kwamen we daar aan via een bospad. En inderdaad het was een super mooie waterval, en erg verkoelend! Toen zijn we nog meer de berg op gereden nadat we terug liepen met een fantastisch uitzicht alweer!
Toen door een aantal dorpjes gereden en weer terug gegaan naar de camping want Bjorn moest weer werken! Daarna zijn wij toch maar weer ook even aan het werk gegaan.. Even wat tenten klaar gemaakt, en de andere laatste 15 welkomstboekjes afgemaakt in de TV-ruimte waar het lekker verkoelend was!
Daarna zijn we lekker gaan tennissen en ja hoor, gewonnen! hihi maar Nico stond wel steeds beter te spelen!
Toen hebben we weer lekker kip met rijst en zoetzure saus gegeten en daarna mijn eerste beoordeling gehad...... en heb voor alles een + gemiddeld, dus gaat goed! Hij is tevreden hihi!
Verder nu is het goed te doen en het was vandaag super warm lekker weer!
Verder wat betreft mijn verslaag onderwerp naam; nog 1 maand... Het is nu 9 Juni wat betreft ik over EEN MAAND al 18 jaar word! Hahahahahhaa, 9 Juli, eindelijk is het dan zover!
Nou jongens en meiden,
ik ga jullie toch maar weer even verlaten!
PS> Es tut mir leid, mijn excuses het was de Glossglockner. Verkeerd geschreven!
Lieve groetjes van het prachtige 600m hoge Dellach im Drautal!