Eindelijk!
Door: Webmaster Alieke
Blijf op de hoogte en volg Alieke
05 Juni 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal
Vandaag om 09.00u gingen we weer vol aan de slag met een caravan en een tent! Daarna volgde de laatste 3 tenten nog! Eindelijk waren we bijna dan zover!
na de pauze nog de laatste tent en dan waren we er!
Nu is het klaar! alleen nog bij aankomsten/vertrek dat we schoonmaken...
Het is bloedheet en ben al heel erg verkleurd, gewoon lekker tijdens het werk! Bruine armpjes! Hihi!
Nu is het wachten op een familie die aankomt, dus ik ga even snel weer kijken of ze er zijn, en een schaar halen want die mis ik nog steeds in mijn huiske!
Er staan een heleboel foto's op weer op mijn site!! ( Zie een aantal verslag terug voor de link!)
Nou mensen, tot snell! Waarschijnlijk morgen weer! Hihi, ik ga nu weer even lekker in zonnetje zitten want het is mij nu te heet in de tent!
PS. GISTERAVOND LAG IK OP BED.... en jullie raden het nooit... nu heb ik ook de berengeluiden gehoord! Of het waren wolven die een beest opaten, we zijn er nog steeds niet over uit.. maar het is serieus echt een rot geluid!!!!!! Echt eng, gewoon een rotgeluid!
Tot snelll, ik ga gauw wat weer drinken! Zweten, werken, zweten, warm weer, in tent werken, warm warm warm! Het drinken vliegt er doorheen!
Tot snel weer!
Ajuuuuparaplu!
05 Juni 2010 - 15:19
Robin:
mooi dat alle tenten nu af zijn :D en ohjee dadelijk bende echt een neger als je trug bent :P
xxxx -
05 Juni 2010 - 21:52
Melle:
Ha alieke, klinkt echt super relaxt. Ik ga gauw je foto's bekijken!
Zonze
(k)
06 Juni 2010 - 17:12
Peter:
Zo , jij kan er wat van zeg, verhalen schrijven, bergbeklimmen, beren voeren, wolven eten, big advanture !!kei leuke foto's trouwens. werk ze nog..