Vrij dagje!
Door: Webmaster Alieke
Blijf op de hoogte en volg Alieke
31 Mei 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal
Nu alvast even een verslagje omdat ik er nu even zin en tijd voor heb!
Vandaag had ik lekker vrij! Op 11.00u kwam ik uit mijn bedje na een uur lekker nog gelegen te hebben (wakker).. Ik ben toen gaan douchen en toen verstoppertje gaan spelen en beetje met een kindje Lieve (van de gasten) gaan spelen! Dit vond ze erg leuk en na het eten wou ze weer komen! Uiteindlijk heb ik toch een beetje gewerkt om wat informatie te geven over de omgeving waar de ouders naar vroegen. Toen ben ik even gaan eten en naar de supermarkt geweest wat drinken halen. Na een tijdje heel lang twijfelen ben ik toch maar in het zwembad gesprongen! Dit was ijs en ijskoud! zo'n 16graden, nou mensen, dat is niet heel erg warm! Na een tijdje erin geweest te zijn ben ik er toch maar weer lekker uit geweest en 10x op de knop van de douches gedrukt! Nu zit ik lekker op te drogen, en toe te kijken hoe Nico nu werkt! Neee, grapje. Ofja, eigenlijk ook wel misschien!
Anke, Paul Puck & Anouk; Bedankt voor jullie super lieve en leuke kaart! Ik heb hem met plezier gelezen en hij wordt erbij gehangen!
Verder gaan we vanavond weer Wrabs eten! Ik ga nu even weer naar dorp fietsen voor beltegoed evt te halen!
Adios, en jullie horen weer gauw van mij!
ps. Vandaag is het weer super goed weer! Ofja, in ieder geval weer beter! Ahhoewel, nu wel meer gaat bewolken!
Goetjessss!
31 Mei 2010 - 15:45
Melle:
Ha alieke, helaas is je fotosite vergrendeld met een password, dus geen foto's voor mij :p
Erg goed van je dat je toch in het zwembad bent gegaan!
Veel plezier nog vandaag.
xx
31 Mei 2010 - 21:10
Nelleke:
Hoi Alieke
Wat lekker zo'n vrije dag,voor de drukte begint.
Ruig hoor zo'n duik in dat ijskoude zwembad.
Dacht zal je foto's is gaan bekijken ,maar helaas,te goed afgeschermd pass word beetje jammer.
Maar ga er vanuit dat je dat nog wel gaat herstellen,of zijn de foto's alleen maar voor echte vrienden hi hi.
Alieke succes met je gasten. Het ga je goed tot.........Groetjes Nelleke