& dan is het alweer Zondag! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu & dan is het alweer Zondag! - Reisverslag uit Dellach im Drautal, Oostenrijk van Alieke Bijnen - WaarBenJij.nu

& dan is het alweer Zondag!

Door: Webmaster Alieke

Blijf op de hoogte en volg Alieke

16 Mei 2010 | Oostenrijk, Dellach im Drautal

Guten Tag leute!

Hier weer even een verslagje! Ondertussen weet ik wat ik nu gedaan heb vandaag, logisch maar het idee! Om 9uur ging weer mijn wekker, en ja, nu wist ik dat het echt 9uur was dat ik moest opstaan! Heb wel, zo'n vijf keer mijn wekker gezet voor het geval dat ik doorheen zou slapen! Ik ben gisteren niet meer "opstap" geweest want ik was moe omdat allemaal nog zo nieuw is etc! Ik was lekker vroeg in mijn bedje gaan liggen en toen ben ik heerlijk 2 dvd'tjes gaan kijken! Ik werd wel weer 'snachts paar keer wakker en begin de ochtend, dit was gisteren ook al! Nog even wennen!

Zo rond 26/27 Mei moeten we verkassen naar eigen tenten! Dus gelukkig heb ik alles in de koffers nog laten zitten, is nu wel even wat lastiger!

Wat ik vandaag gedaan heb; Om 10.00u begon ik met een paar keukenkastjes schoon te maken, jippiej! Toen heeft Nico de receptie tent verder schoongemaakt, en ik ben een paar binnententen gaan omwisselen, dit hebben mijn handen nu wel gevoeld, dju! Mijn handen zijn doodop. Toen hebben even lunchpauze en daarna nog even laatste paar tentdoeken eraf gehaald van binnekant en nieuwe opgehangen ivm schimmel...! Daarna zijn we nog even verder gaan werken aan ons welkomstboekje, weer drie a4'tjes erbij getypt! Nu even op internet en straks lekkere wrabs eten! Of zoals mijn zussie het ook wel is noemt' Vrets.. He ronald? De bloemkool die we gister aten, nou mama, wees gerust die van jou smaakt dan toch nog wel beter! En papa, Nico vind het een giller dat je geen aardappelen eet en niet van hollands eten houdt!

Morgen hebben we even een vrij dagje ingelast en dan gaan we treintje tjoektjoek naar Spittal een aantal kilometers hier vandaan. En dan lekker eten bij de Mac! Heerlijk!

Vandaasg kwam zo af en toe de zon al door. Was wel even lekker maar dit was vooral toen ik in de tent bezig was en dit was dus snikheet! Het waaide vandaag wel erg hard!

Verder even een aantal reacties op sommige reacties:
Laura: Ik ben erg benieuwd, mijn eerste ontvangen brief, die krijgt een mooi plaatsje!

Margo: Super leuk dat je blijft reageren, jullie zijn van harte welkom en heb nog slaapplekje-s over, haha! Grapje, maar bedankt voor reacties!

Lisa; Nee, is gewoon in het Nederlands!

Dian; Het is inderdaad nog heel erg wennen! Dat merk ik nu wel echt! Ben jij al begonnen met je stage?

Martijn: Haha, ruzie ja! Maar daar weet jij alles van!

Niki: Ik heb het tot nu toe zeker naar mijn zin! Ik zal je wel keer op msn wat foto's toe sturen, Oke?

Clownald oompie: Ik ben ook al trots, begin nu pas te beseffen dat ik stage ben gaan lopen in buitenland. En precies zoals ik zeg; in het buitenland! Veel plezier in Domburg enne groetjes daar! Zou je voor oma misschien soms wat verslagen willen uitprinten? Dankjewel!! Ook een knuffel vanuit hier, xxx

Nelleke; Jij ook bedankt voor de reacties en het volgen!

Mammie bijnen en papa; Printen jullie ook een keer uit voor Oma bijnenn?

Manon; Thanks voor de smsjes, hahaha, 4 tekens in een smsje, geweldig! misschien iets meer, ik denk aan jouu met onze mooie tijden.. Nico vind ons Maloten, of hoe je dat ook mag schrijven. Dus Bart ook voor jou haha!

Sorry, als ik een reactie van iemand vergeten ben waar ik iets op kon reageren, maar mijn internet doet weer beetje raar door de verbinding!

Verder hebben we vandaag een schilderij uit de vuilnisbak gehaald, ofja hij lag ernaast en die hangt hier nu mooi in de recepetietent!

Verder weet ik het eigenlijk nu even niet meer! Ik ga zo even hardlopen klein stukje of een kogel/discus gooien en weiland mollen.. Of even hier bij weekendactiviteiten kijken in dorp! Of een lekker warme douche!

Nou, dit was het denk ik even weer!
Oja, de foto's wil nog niet echt lukken doordat het te zwakke verbinding is, maar ik blijf proberen!

Zo, weer een hele tekst!
Tot... Morgen!?!?!?!

• 16 Mei 2010 - 14:47

Lisa:

Haaaaajj Alieke :)..

Oké mooi zo dat het boekje gewoon in het Nederlands is, is natuurlijk een stuk fijner werken :P. Wow jij zit echt geen moment stil, je kunt nu al merken dat jij meer doet dan ik in mijn stage (heb ik zo'n vermoeden) Wel echt jammer dat je de foto's niet kunt versturen en op internet kunt plaatsen! Naar je eigen tent duurt nog wel eventjes dus, maar is wel fijn dat je dan echt een plekje voor jezelf hebt waar je je kunt terug trekken en eventjes tot rust kunt komen!

Jammer dat je verbinding zwak is!

xx Tshüss

• 16 Mei 2010 - 16:58

Martijn:

hee

heb ik iets van ruzie gezegd dan?? leg me dat nog maar een x uit!:P
    nou veel plezier morgen dan!

xx

p.s. het is "wraPs" haha
    (wieder auf der Süche vor Streit:P)

• 16 Mei 2010 - 17:15

Nienke:

Heee meid, echt heel leuk dat je het zo naar je zin hebt! Ik lees je verslagen elke keer!:D Jammer dat we niet meer zijn wezen uiteten, maar dat doen we snel als je terug bent. Heb er nu al zin in met z'n alle! En ik wil ook wel een keer wat foto's zien:D!

Groetjes en kusjes,
    Nienke

• 16 Mei 2010 - 17:54

Freek:

hadden wij niet een deal dat ik ook mee mocht..
    leuk dat je het daar naar je zin hebt;) ik moet nog 7 weken en dan heb ik ook EINDELIJK zomervakantie.:P

freek

• 16 Mei 2010 - 17:56

Anouk :

Heey Alieke :D!

Kei leuk dat je elke dag zo'n blog bij houd!
    Ik lees hem elke keer.

Nou, volgens mij is het daar wel leuk (behalve dingetjes poetsen enzo :p) Nog heel veel plezier verder!

En oja... jammer dat we dat etentje niet meer gedaan hebben!

xxx Anouk

• 16 Mei 2010 - 20:50

Paul:

Alles goed en wel, maar hou je de conditie ook wel een beetje op peil? Als trainer van GVAC mag ik me daar best zorgen over maken, toch? Veel plezier en geniet ervan!
    Groetjes!

• 17 Mei 2010 - 08:55

Rian Gerris:

Hoi Alieke,

Leuk om je verslag te lezen! Klinkt ook goed, paragliding, raften etc ik wil ook wel!
    Han en Marjolein zijn alweer terug?
    Veel succes en plezier verder! Groetjes Rian